Paylaş

İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın, Bahçecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümü nedeniyle Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği’nin düzenlediği programa katıldı

Kurtuluş Savaşı’nda en önemli cephelerinden biri olan Bahçecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü Başiskele’de düzenlenen törenle kutlandı. Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Arif Emre Duman ve yönetimi ile Bahçecikli vatandaşların katıldığı programda İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın da hazır bulundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Kur’an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

HÜRRİYET’İN SELAMLARINI İLETTİ

Bahçeciklilere İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını ileten koordinatör Hakan Yalçın, “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve vatan topraklarını savunmak için canını siper eden silah arkadaşlarını rahmetle anıyorum. Bu güzel toprakları bizlere miras ettiler, onlara minnettarız. Bahçecik’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıldönümünü kutluyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.