Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Arızlı Mahallesi Hizmet Binası’nın tadilat projesi hazırlandı. Hizmet binası tadilat işlemi sonrasında köy evi konsepti ve birçok işleve sahip yeni yapısıyla Arızlı sakinlerine hizmet verecek

 İzmit Belediyesi atıl durumdaki Arızlı Mahallesi Hizmet Binası’nı yenileyecek. Bina tadilat sonrası bambaşka bir görümüne kavuşarak İzmit’e yakışan bir hale gelecek.  Hizmet binası olarak kullanılan yapının önceden köy kahvesi olarak kullanılan kısmı eğitimler ve etkinlikler için bir aktivite alanı oluşturacak şekilde çok amaçlı salon olarak tasarlandı.

KÖY EVİ KONSEPTİ

Bunun yanında köydeki çocukların spor yaparken kullanacakları soyunma odaları da tadilat projesine eklendi. Diğer yapı ise muhtarlık ofisi olarak kullanılacak. Köy evi konsepti ile tasarlanan yapıda sade bir görüntü tercih edildi. Bölgede bulunan kiraz ağaçlarından esinlenilerek tasarlanan kırmızı renkli doğramalara kırmızı panjurlar eşlik edecek.

21 EYLÜL’DE İHALEYE ÇIKACAK

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü tarafından hazırlanan tadilat projesinde Pergolalı bahçe düzenlemesi ile de sosyal mekânlar oluşturularak alanın kullanımının geliştirilmesi amaçlandı. Tasarım çalışmaları tamamlanan proje için 21 Eylülde ihaleye çıkılacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.