Paylaş

 

Meclis Üyesi Mehmet Baştürk koordinatörlüğündeki İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, her gün İzmit’in farklı bölgelerinde bulunan mahalleleri ziyaret etmeye ve gittiği yerlerde muhtarlarla fikir alışverişi yapmaya devam ediyor

Yakın zaman önce kurulan komisyon ile hizmet ağını güçlendiren İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, temposunu düşürmeden her gün muhtarları ziyaret ediyor. İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Baştürk’ün koordinatörlüğünde kırsaldan kent merkezine kadar tüm muhtarlarla bir araya gelen Muhtar Hizmet Masası, talepleri dinleyerek İzmit Belediyesinin mahallelerde yaptığı çalışmaları muhtarlarla birlikte değerlendiriyor.

 MUHTARLARIN GÖRÜŞLERİ ALINIYOR

Muhtar Hizmet Masası son olarak, Ambarcı, Karaabdülbaki, Süleymaniye, Ortaburun, Hasancık, Yeşilova, Gündoğdu, Turgut, Alikahya Fevzi Çakmak , Akarca ve Fevzi Çakmak  mahallelerine giderek İzmit Belediyesinin tamamlanan ve devam eden çalışmalarıyla ilgili muhtarların görüşlerini aldı. Gittiği her mahallede İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını da ileten Muhtar Hizmet Masası, tempoyu düşürmeden muhtarlarla bir araya gelmeye devam edecek.

 DOĞUM GÜNLERİNİ KUTLADILAR

Baştürk önderliğinde sahadan ayrılmayan heyet son olarak Akarca Mahalle Muhtarı Müyesser Yılmaz ve Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Fatma Keskin’in doğum gününü kutladı. Pasta jesti de yapan heyet, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in de selamlarını iletti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.