Paylaş
Vali Seddar Yavuz, Yıldızlar Su Üstü Eğitim Merkez Komutanı olarak görev yürütürken Deniz Ana Üs Komutanlığına atanan Tuğamiral Aziz Bakıoğlu’na iade-i ziyarette bulundu.
Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu tarafından karşılanan Vali Seddar Yavuz, ilk olarak Komutanlık Şeref Defterini imzaladı.
Bir süre görüşme gerçekleştiren Vali Yavuz, Tuğamiral Aziz Bakıoğlu’na yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarılar diledi.
Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Aziz Bakıoğlu ise Vali Yavuz’a ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirtti.
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Bayram’a İade-i Ziyarette Bulundu
Vali Seddar Yavuz bir sonraki ziyaretlerini Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Bayram’a gerçekleştirdi.
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Bayram, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali İhya Karaman ve Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Genel Sekreteri Dr. Öğretim Üyesi Ghassan İssa tarafından karşılanan Vali Yavuz, Rektörlük makamına geçerek bir süre görüşme gerçekleştirdi.
Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi kütüphanesi ve fakülte binalarını gezerek, yetkililerden bilgi alan Vali Yavuz, Rektör Prof. Dr. Fuat Bayram ve ekibine çalışmalarında başarılar diledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.