Paylaş

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Cedit Mahallesi Eski Taş Ocağı Sokak’ta çocuklar ve yetişkinlerin güvenle vakit geçireceği yeni park yapımına başladı

 

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kent genelinde gerçekleştirdiği park bakım ve tadilatlarının yanı sıra ihtiyaç bulunan mahallelere yeni parklar kazandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda ekipler, Cedit Mahallesi Eski Taş Ocağı Sokak’ta çocukların gönüllerince eğleneceği, ailelerin güvenle vakit geçireceği yeni park yapım çalışmasına başladı. Yapımına başlanan park içerisinde çocuklar için oyun alanlarının yanı sıra yetişkinler için de dinlenme alanları bulunacak.

SOSYAL YAŞAM ALANI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Cedit Mahallesi Eski Taş Ocağı Sokak’ta 675 metrekare alanda park yapımı çalışmalarına başladı. Parkın 120 metrekaresi çocuk oyun alanı, 400 metrekaresi yeşil alan, 48 metrekaresi 2 adet pergoleli oturma alanı, 13 metrekaresi kamelya oturma alanı olacak şekilde planlandı. Alanda bulunan mevcut kondisyon aletlerini söken ekipler, yerine güvenli yeni kondisyon aletleri getirecek. Yeni park ile çocuklar ve aileleri yeni bir sosyal yaşam alanı kazanacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.