Paylaş

İzmitli mahalle muhtarları ve yakınları, İzmit Belediyesinin düzenlediği organizasyon ile İstanbul Boğazı’nı gezerek unutulmayacak bir günü geride bıraktı

İzmit Belediyesi Muhtarlık Hizmet Masası, ilçedeki muhtarla iletişimi güçlendirmek ve kaynaşmayı arttırmak adına önemli bir organizasyona imza attı. Sarıyer Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen ve iki gün sürecek organizasyonun ilk gününde 67 kişinin yer aldığı kafile, eski Perşembe Pazarı alanından kalkan otobüslerle İstanbul’a hareket etti. Ardından boğaz turuna çıkan ekip, gönüllerince eğlenerek harika bir günü geride bıraktı.

DİLEK YALÇIN YALNIZ BIRAKMADI

Organizasyonda kafileyi yalnız bırakmayan İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını da iletti. Ayrıca İzmit Belediyesi Muhtarlık Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk’ün yanı sıra komisyon üyeleri Ercan Umutlu ve İsmet Kanık’ta muhtarlarla birlikte etkinlikte yerlerini aldılar.

EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİLER

Eğlenceli ve keyifli bir günü geride bırakan İzmitli muhtarlar ve yakınları, organizasyon için başta İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ettiler. Bugün ikincisi gerçekleştirilecek etkinlikte, belirlenen bir başka kafile boğazın keyfini çıkaracak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.