Paylaş
Vali Seddar Yavuz, Şehit Öğretmen Erkan Aydın İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret ederek, Covid-19 salgını ile ilgili alınan tedbirleri yerinde inceledi.
Ziyaretlerinde Vali Seddar Yavuz’a Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, İzmit Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Akmanşen, İl Sağlık Müdürü Dr. Yüksel Pehlevan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Şehit Öğretmen Erkan Aydın’ın ablaları; Asuman Ekerer ve Gülşen Aydın eşlik etti.
Şehidimizin emanetleriyle yakından ilgilenip hal ve hatırlarını soran Vali Yavuz, kapılarının her zaman kendilerine açık olduğunu belirtti.
Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan Vali Yavuz, her birine ayrı ayrı teşekkür ederek bir süre sohbet etti. Karşılamanın ardından ilk olarak okul yönetimi ve öğretmenlerle bir araya gelen Vali Yavuz, Covid-19 başta olmak üzere okulun eğitim faaliyetlerine ilişkin hususların görüşüldüğü kısa bir toplantı gerçekleştirdi.
Toplantının ardından sınıfları gezen Vali Yavuz, Covid-19 salgını ile ilgili alınan tedbirleri yerinde inceleyerek, öğrencilere kurallara uyulması noktasında hatırlatmalarda bulundu.
Okulun ana sınıfını da ziyaret eden Vali Yavuz, burada minik öğrencilerle tek tek ilgilenerek hediyeler verdi. Güzel ve keyifli dakikaların yaşandığı ana sınıfında minik öğrencilerle bir süre ilgilenen Vali Yavuz, başarı dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.