Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve üretici kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha fazla yer almasını hedefleyen İZGİM’in açılışı için üretici kadınlar gün sayıyor

 Girişimci kadınların yeni iş fikirleri geliştirmesini sağlayarak üretimde katma değer yaratmalarını isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in girişimleriyle hayata geçirilen Kadın Girişimciler Merkezi (İZGİM) pazar günü İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katılımıyla saat 17.30’da açılacak. Kadınlara mentörlük ve danışmanlık hizmeti verecek olan İZGİM’de kadınlar üretime teşvik edilecek ve geleceğe daha güvenle bakmaları sağlanacak.

 TANITIM VE PAZARLAMA DESTEĞİ

Kadınların üretime teşvik edileceği Kadın Girişimciler Merkezi’nde eşitlikçi bir toplumsal yapının inşası ile kadının sosyal ve ekonomik hayata daha aktif katılması amacıyla çalışmalar yapılacak. Kadınlara yeni iş geliştirme döneminde girişimcilik ofisleri ile destek sunacak olan merkez, ücretsiz bireysel ve aile danışmanlığı hizmeti de sunacak. Atölyelerde ürünlerine tanıtım ve pazarlama desteği de alacak olan kadınlar, uzman diyetisyen ve spor programlarından da yararlanabilecek.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.