Paylaş

İzmit Belediyesinin yol ve kaldırım yenileme, aydınlatma ve boyama çalışmalarını tamamladığı Kuruçeşme Doğan Mahallesi ışıl ışıl oldu

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kuruçeşme esnafının yıllarca süren çilesini bitirdi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Doğan Mahallesi Hasan Atakan Caddesi ve İsmail Özen Caddesi’nde ilk olarak yıllarca bakımsız kalan ve deforme olan yol asfalt dökülerek yenilendi. Ardından yaya ulaşımını kolaylaştırmak adına kaldırımları yenileyen ekipler, dekoratif aydınlatma ve kaldırım boyama çalışmalarını da tamamlayarak bölgeyi çok daha estetik bir görünüme kavuşturdu.

BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞILDI

Kuruçeşme bölge halkı için büyük biz özveri ile çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşları yıllar sonra güvenli ve konforlu yollara kavuşturdu. Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Fen İşleri Müdürü Burak Güreşen, “Fen İşleri Müdürlüğü olarak Kuruçeşme Doğan Mahallesi İsmail Özen Caddesi ve Hasan Atakan Caddesi’ndeki çalışmalarımızı tamamladık. Toplamda bin 500 ton asfalt serimi, bin metrekare baskı beton çalışması ve dekoratif aydınlatma çalışması gerçekleştirdik. Yenilenen asfaltıyla, kaldırımlarıyla ve dekoratif aydınlatmalarıyla Kuruçeşme halkına hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

“HAYIRLI OLSUN”

Bölgede tamamlanan çalışmaları yerinde inceleyen İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, “İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü olarak Kuruçeşme’nin yoğun kullanılan caddelerinde çalışmalar başlattık. Yapmış olduğumuz asfaltlama ve aydınlatma çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Bölge halkına Fatma başkanımızın selamlarını ilerek yeni yollarının hayırlı olmasını diledik” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.