Paylaş

Darıca’da Kocaeli ile İstanbul’un Anadolu Yakasının yeni cazibe merkezlerinden birisi olacak Balyanoz Koyu Sahil Parkı projesinin inşaatı devam ediyor. Parkın yapımını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, koya ulaşımı daha konforlu hale getirmeyi planlıyor. Bu kapsamda koya ulaşımın kolay bir hale gelmesi için Burak Reis Caddesinde üst yapı çalışması başlamıştı. Büyükşehir ekipleri caddeye asfalt serimi gerçekleştirdi.

ALTERNATİF OLACAK

Üst yapı çalışmasının tamamlanmasıyla Burak Reis Caddesi, Darıca ilçesinde yoğun olarak kullanılan Yıldırım Beyazıt Caddesine bağlanacak. Modern bir cadde haline gelecek olan yolun faaliyete geçmesiyle Balyanoz Koyuna ulaşımda kullanılan Fatih Sultan Mehmet Caddesine alternatif bir yol olarak hizmet verecek.

ASFALT SERİMİ YAPILDI

Yaklaşık 2 hafta önce başlayan üst yapı çalışması kapsamında caddeye bin 700 ton PMT malzeme serimi yapıldı. Daha sonrasında ise yola 3 bin ton binder asfaltı serildi. Uzunluğu bin 700 metre olan yola daha sonra aşınma asfalt tabakası serilerek yol çizgileri çizilecek. Büyükşehir ekipleri ayrıca Balyanoz Koyu’nda sahil parkının iç yolları ile otoparkın asfalt serimini de gerçekleştirecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.