Paylaş

Kartepe Ketenciler Köyü’nde başlayan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, “Doğalgaz Ketenciler Mahallemize hayırlı olsun” açıklamasında bulundu.

Kartepe Ketenciler Mahallesi’nde uzun zamandır beklenen doğalgaz çalışmalarına start verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Tahir Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’ın girişimleri ile Ketenciler Mahallesi’nde doğalgaz çalışmalarına başlandı.

17 KM’LİK ANA HAT KAZI ÇALIŞMASI

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kartepe Belediye Başkanı Kocaman yetkililerden bilgi aldı. İnceleme sonrasında açıklama yapan Kocaman “Uzun zamandır gündemimizde olan ve 17 kilometrelik ana hat kazı çalışmalarını başlatarak çok kısa zaman içerisinde hemşehrilerimizi doğal gaza kavuşturacağız. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a teşekkür ediyor, en yakın zamanda Avluburun mahallemize de Doğalgaz çalışmalarını başlatmak için süreci yakından takip ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.