Paylaş

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ve birliğe bağlı kooperatiflerin başkanları Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz’u İzmit Tarih Koridoru’nda gerçekleşen kahvaltıda ağırladı. 

YAVUZ YALNIZ BIRAKMIYOR

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, girişimci kadınlara desteğini sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda kooperatif üyeleriyle Seka Park’ta bir araya gelen Yavuz, önceki gün de Birlik Başkanı Nuket Özcan ve kooperatif başkanlarına misafir oldu. Gıda, giyim, ev tekstili, turizm, reklam, sosyal medya, organizasyon ile tıbbi ve aromatik bitkiler alanında faaliyet gösteren birlik üyesi kooperatiflerin son çalışmaları hakkında bilgi aldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Yavuz, çalışmaları yakından takip ettiğini belirtti. Kadın girişimcilerin artmasından ve ekonomiye katkısından çok mutlu olduğunu kaydetti. Yavuz, bu anlamda Birlik oluşumunun çok kıymetli olduğunu ve her daim kadınlara desteğinin süreceğini belirtti. 

KISA SÜREDE ÖNEMLİ BAŞARILAR

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan ise birliğe bağlı kooperatiflerin merkezlerinin İzmit Tarih Koridoru bölgesinde olduğunu belirtip, kadın emeğinin değer kazanması ve özellikle üretilen ürün ve hizmetlerin pazar bulmasının yanında şehrin tanıtımına katkı sağladıklarını ifade etti. Özcan, tüm Türkiye’den kadın kooperatiflerinin birliğe katılımın mümkün olduğunu ve pandemi etkisine rağmen kendi hikayesini yazmak isteyen kadınların kısa sürede üretim açısından çok önemli işlere imza attığının altını çizdi. Kadın kooperatifleri başkanları çalışma alanları, şimdiye kadar gerçekleştirdikleri projeler ve hedefleri hakkında Selda Yavuz’a bilgilendirmede bulunarak toplumun her kesiminden kadınları bir araya getirdiklerini aktardılar.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.