Paylaş

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve İlçe  Yönetim Kurulu Üyeleri ; Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz ve İlçe Yönetim Kurulu üyelerini  teşkilat binasında misafir etti.

Deva Partisi Çayırova İlçe Başkanı Mehmet SARAÇ ve yönetimi 23 Eylül Perşembe  günü Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanı Yaşar Kaygusuz  ve yönetimini Deva Partisi Çayırova İlçeBaşkanlığında misafir  etti.

Program da ayrıca Deva Partisi Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Ali Osman Kılcan ve Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı Adem Yıldız’da hazır bulundu.

Başkan; Yaşar Kaygusuz programda yaptığı konuşmasında Deva Partisi  Çayırova  Teşkilatına misafirperverlikleri  sebebiyle teşekkürlerini iletti. Kaygusuz  konuşmasında;  İnşaallah önümüzdeki süreçte Çayırova ve ülkemizin problemlerini istişare etmek ve çözüm yolarını konuşmak için  daha sık bir araya geleceğiz. Projelerimizi düşüncelerimizi birbirimize aktaracağız. dedi

SARAÇ  program da yaptığı konuşma da Başkan Kaygusuz ve yöneticilerine  iyi dilekleri ve nezaketi  için teşekkürlerini iletti.  Saraç ayrıca; bu ziyaretler ile  son yıllarda artarak devam eden Siyasetin’’ kutuplaştırıcı ötekileştirici’’ dilini en azından ilçemizde bertaraf edeceğiz. Toplumumuz  bir kısım siyasetçilerin özellikle kullandığı bu dili artık istemiyor. Ayrıca ilçemizin ve ülkemizin çok büyük problemleri var. Özellikle ekonomik kriz artarak devam ediyor. Kış aylarının yaklaşması,eğitim masrafları gibi insanımızın hayatını doğrudan  etkileyen meseleler,alım gücünün erimesiyle çok ciddi problemleri de beraberin de getiriyor.  Milletimiz feraseti ve samimiyetiyle ilk seçimde iktidar partisine gereken cevabı verecektir  dedi.

 

 

 

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.