Paylaş

Kentte üretimi ve üreticiyi desteklemek amacıyla birçok çalışmaya imza atan İzmit Belediyesi, açılışını yaptığı Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nın sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor

Hem üreticiye katkı sağlamak, hem de vatandaşlarımızın çiftçinin el emeği ürünlerine ulaşmasını sağlamak için İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nda satışlar geçtiğimiz ay başladı. İzmit Belediyesi Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nın sosyal medya hesabını da aktif bir şekilde kullanıyor.

SOSYAL MEDYA HESABI

İzmitliler, İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetine başlayan Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nın sosyal medya hesapları olan https://www.facebook.com/karaabdulbakiureticipazari/?ref=py_c, https://t.me/karaabdulbakiureticipazari,  https://www.instagram.com/karaabdulbakiureticipazari/ adresine girerek Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nı güncel olarak takip edebiliyor.

VATANDAŞLARI BEKLİYOR

İzmit Belediyesi her Cuma; Karaabdülbaki, Hasancıklar, Ortaburun, Sapakpınar, Sultaniye, Süleymaniye ve Kurtdereli üreticilerin tarladan tezgâha tüm doğal ürünleri için vatandaşları Karaabdülbaki Üretici Pazarı’na bekliyor.

 

 

Karaabdülbaki Üretici Pazarı’nı incelemek için;

facebook: https://www.facebook.com/karaabdulbakiureticipazari/?ref=py_c

instagram: https://www.instagram.com/karaabdulbakiureticipazari/

telegram: https://t.me/karaabdulbakiureticipazari

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.