Paylaş

Meclis üyesi Mehmet Baştürk koordinatörlüğündeki İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası kentin merkezinden kırsalına sokak sokak gezerek çalışmaları yerinde inceliyor, muhtarları ve halkı dinlemeye devam ediyor

İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası her gün sahaya çıkarak mahallelerde gerçekleştirilen çalışmaları yerinde inceliyor, vatandaşların görüş ve önerilerini dinliyor. İzmit’in birçok mahallesinde muhtarlarla birlikte yapımı devam eden çalışmaları inceleyen, ihtiyaç ve eksiklikleri dinleyen Muhtar Hizmet Masası bu kez Dağköy’e gitti.

HER BÖLGEYE GİDİYORLAR

Muhtar Hizmet Masası Komisyonu planlanan çalışma takvimine göre çalışma devam eden bölgelerde incelemeler yapmak üzere görev bölümü yaptı. Bu çerçevede komisyon üyesi Halil İnciel de Dağköy Mahallesi’ne giderek çalışmalar hakkında bilgi aldı, kendilerine eşlik eden mahalle sakinleri ve muhtarla istişarelerde bulundu.

GÜLÜMSEYEN İZMİT İÇİN

İzmit Belediyesi Muhtarlık İşleri de sosyal medya hesaplarından “Dağköy Mahallemizde belediyemizin yapmış olduğu çalışmaları, hizmetleri yakından takip ettik, incelemelerde bulunduk. Daha güzel,  gülümseyen bir İzmit için çalışmaya devam ediyoruz” diyerek kentin merkezinden kırsalına her bölgesine İzmit Belediyesi adına ulaşmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.