Paylaş

İzmit Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü personeli, PSB Anatolia Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı’na katılarak sektördeki yenilikleri inceledi, firmalarla fikir alışverişi yaptı

Sektörlerdeki yenilikleri ve gelişmeleri yakından takip eden İzmit Belediyesi Etüt ve Proje Müdürlüğü ekipleri, PSB Anatolia 2021-Peyzaj, Süs Bitkileri, Bahçe Sanatları ve Ekipmanları Fuarı’na katılarak yeni projeler hakkında fikir geliştirdi, istişarelerde bulundu. Yapılacak projelerde en yenilikçi ve estetik uygulamalara yer vermeyi planlayan ekipler sektördeki son gelişmeleri ve trendleri inceledi.

FİRMALAR İLE GÖRÜŞÜLDÜ

Yenilikçi ve modern projeler geliştiren Etüt ve Proje Müdürlüğü personeli, peyzaj ve süs bitkileri sektöründe faaliyet gösteren tüm ürün profilini bir araya getiren fuarda firmalarla bir araya geldi. Ekipler, çalışmalarında sıkça kullandığı peyzaj tasarım ve uygulama, sert zemin, doğal taş, aydınlatma, biyolojik gölet ve havuz, oyun grupları ve kent ekipmanları firmalarıyla iletişime geçerek yenilikçi tasarımlarla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.