Paylaş

Çağımızın en yaygın hastalıklarından olan Alzheimer’ın yarattığı olumsuz etkileri azaltmak amacıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alzheimer Yaşam Evi’ni vatandaşlar dijital ortamda takip edebiliyor

Alzheimer hastalarının yaşam standartlarını yükseltmek, hayata daha sıkı tutunmalarını sağlamak ve yakınlarına destek olmak amacıyla İzmit Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alzheimer Yaşam Evi, açıldığı günden bu yana büyük ilgi görüyor. Alzheimer hastalarının hayatla kurdukları ilişkiyi güçlendiren Alzheimer Yaşam Evi’ni vatandaşlar dijital ortamda da takip edebiliyor.

MERAK EDİLEN HER ŞEY

Vatandaşlar, http://alzheimer.izmit.bel.tr/ adresinden Alzheimer Yaşam Evi ile ilgili merak ettiği her sorunun cevabına ulaşabiliyor ve ön başvuru formuna buradan ulaşabiliyor. Ayrıca Facebook’ta https://www.facebook.com/alzheimeryasamevi/ Telegramda t.me/alzheimeryasamevi İnstagram’da instagram.com/alzheimeryasamevi sayfalarından Alzheimer Yaşam Evi’nde gerçekleşen etkinlikler ve Alzheimer hastalığına dikkat çekmek amacıyla yapılan organizasyonlar güncel olarak takip edilebiliyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.