Paylaş
450.000 memur üyesi bulunan Türkiye Kamu-Sen’in Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Haber-Sen Genel Başkanı Yücel KAZANCIOĞLU ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Osman EKSERT, MHP Kocaeli İl Başkanı Av.Yunus Emre KURT’u ziyaret etti.
Yücel KAZANCIOĞLU İl Başkanı Yunus Emre KURT, Ülkü Ocaklarındaki başarılı çalışmalarını takip ettiğimiz, duruşu ve efendiliği ile örnek olmuş birisi. Kendisine hayırlı olsun diyorum. Bu görevi de başarı ile yürüteceğine yürekten inanıyorum. dedi.
Osman EKSERT ise Yunus Emre KURT uzun süredir tanıdığımız değerli bir başkanımız. Bu göreve atanması tüm dostlarını olduğu gibi bizi de memnun etti. Allah yardımcısı olsun. dedi.
MHP İl Başkanı Yunus Emre KURT ise “sayın genel başkanlarımızın ayaklarına sağlık. Her zaman destek ve dostluklarını hissettim. Bugün de özel olarak ziyaretimize gelmeleri sebebiyle teşkilatım ve şahsım adına teşekkür ediyorum. Kocaeli’de sağladığımız birlik ve beraberliğin başkentten de destek ve takdir görmesi bizlerin azmini arttırıyor. Türkiye Kamu-Sen yarım milyona yakın üyesi olan büyük bir kuruluştur. Hakkı tutup kaldırma yolundaki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaretler Yunus Emre KURT’a hediyelerin verilmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.