Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet bir süredir kapalı olan Cumhuriyet Parkı içindeki kafeteryayı aile çay bahçesi olarak hizmete açtı, “Akşama herkesi çay içmeye bekliyorum” dedi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin tahsislerini yenilemediği ancak 2005 yılında meclis toplantısında aldığı karar gereği sorumluluğu zaten İzmit Belediyesi’nde olan Cumhuriyet Parkı içindeki kafeterya halka açıldı. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet daha önce işletmeciler tarafından çalıştıran Park Kafe’yi belediyenin işleteceğini ve halka kaliteli hizmeti uygun ücretle sunacağını belirtti, “Burası bundan sonra halkın hizmetine açılmıştır” dedi.

NEZİH VE AYDINLIK

Vatandaşın parkın ve kafeteryanın eski günlerine dönmesini talep etmesi üzerine daha fazla beklemeyen başkan Hürriyet, “Sorumluluğu zaten bizde. O nedenle burayla ilgili çalışma başlattık. Arkadaşlarımız bir yandan eski aile çay bahçesi sıcaklığını oluşturacak yenileme çalışmalarını yapacak. Bir yandan da vatandaşlarımız sereserpe oturarak çayını, kahvesini içip dinlenebileceği bir ortam bulacak. Park Kafe artık halkın kullanımındadır” şeklinde konuştu.

HALKI ÇAYA ÇAĞIRDI

Cumhuriyet Parkı’nın halkın daha çok yararlanabileceği, daha güvenli, daha aydınlık ve daha kullanışlı hale getirileceğinin de altını çizen başkan Hürriyet, “Bu akşam saat 18.30’da Çınar Halk Market’in açılışını yaptıktan sonra hep birlikte burada çay içmeye geleceğiz. Bütün vatandaşlarımızı da bizimle birlikte çay içmeye, günün stresini ve yorgunluğunu atmaya davet ediyorum” sözlerini kaydetti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.