Paylaş

İzmit Belediyesinin Cumhuriyet Parkı’nda yeniden hizmete açtığı Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’nde vatandaşlar doğum günü etkinlikleri gerçekleştiriyorlar ve ücretsiz olarak verilen hizmetten dolayı İzmit Belediyesi’ne teşekkürlerini iletiyorlar

İzmit Belediyesinin geçen hafta yeniden hizmete açtığı Cumhuriyet Parkı’ndaki Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’ne vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Kafeteryada bulunan alanda ücretsiz olarak etkinliklerini gerçekleştirebilen vatandaşlar ücretsiz çay hizmeti de alıyor. Bu kapsamda Çocuk Parkı Aile Çay Bahçesi’nde yapılan doğum günü programları ile çocuklar ve aileleri keyifli bir hafta sonu geçirdi.

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİ

Cumartesi günü Hızır Reis İlkokulu’nda eğitim gören 3. sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Elif Açıkgöz’ün doğum günü etkinliği yapıldı. Elif ve arkadaşları programda doyasıya eğlendiler. Elif’in ailesi ve katılımcılar kafeteryayı ücretsiz olarak vatandaşın hizmetine sunan İzmit Belediyesi’ne teşekkür etti.

BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ

Pazar günü ise Merve ve Bilal Eryılmaz çiftinin kızları Ada Nisa’nın ilk doğum günü etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.  Baba Bilal Eryılmaz etkinlikte yaptığı kısa konuşmada, “İzmit Belediye Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet başkanımıza bu mutlu günümüzde desteğini esirgemediği için çok teşekkür ederiz. Sevgi ve saygılarımızı gönderiyoruz” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.