Paylaş

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri, büyük bir özveri ile sokakları pırıl pırıl yaparak vatandaşların takdirini toplamaya devam ediyor

İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü personelleri kentin dört bir yanında gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşlardan tam not alıyor. Büyük bir titizlikle çalışmalarını yürüten temizlik işçileri sokakları pırıl pırıl yapıyor. Konteyner önlerine yapılan parklanmalara rağmen işçiler titiz çalışmalarıyla vatandaşın övgüsünü alıyor.

ARACA ZARAR VERMEMEK İÇİN

Programlı olarak çalışmalarına devam eden ekipler, mahallelerde bulunan konteynerleri düzenli olarak temizlik aracına boşaltıyor. Son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı iki personel, konteynerin önüne park edilen araca zarar vermemek için çöpleri elleriyle topladı. İşini severek ve layığıyla yapan işçiler vatandaşların takdirini toplarken, işlerini daha sağlıklı yapabilmeleri adına vatandaşlardan konteynerlerin önüne araçlarını park etmemesini istedi.

VATANDAŞTAN ÖVGÜ

Sokağında park eden aracın arkasında kalan konteyneri elleriyle boşaltan işçileri gören bir vatandaş, “İzmit Belediyesi temizlik işçilerine helal olsun. Çöp kutularının önünde araç olduğu halde adamlar çöpü elleriyle boşaltıyor” ifadelerini kullanarak, teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.