Paylaş

Başkanlık Kupasının ardından amatör futbol kulüpleri ve sporcuları, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e organizasyon ve destekleri için ayrı ayrı teşekkür ederken, sosyal medyadan mesaj yayınlayan Kadıköy Spor oyuncusu Ferdi Kılıç, “Gerçekten hayran kaldım. İyi ki varsınız Fatma Başkanım” dedi

İzmit Belediyesi, amatör spor kulüplerini bir araya getirdiği İzmit Belediyesi Başkanlık Kupası turnuvasını geçtiğimiz hafta sonu yapılan finalle tamamladı. 13 takımın kıyasıya mücadele ettiği ve Bekirderespor’un şampiyonluğu ile sonuçlanan organizasyon, düzenlenen ödül töreni gecesi ile taçlandırıldı. Şampiyonaya katılan spor kulüplerinin yöneticileri ve sporcuları da, uzun bir aranın ardından sahaya çıkmalarını sağlayan turnuva için Başkan Hürriyet’e her platformdan teşekkürlerini iletiyor.

SOSYAL MEDYADAN TEŞEKKÜR YAĞMURU

Yaklaşık 250 sporcu ve yöneticinin bir araya geldiği yemek organizasyonunda verilen kupa ve ödüllerin yanı sıra, katılımcı tüm takımlara malzeme desteğinde de bulunuldu. Kupa organizasyonundan memnun kalan ve mutlu ayrılan tüm kulüplerin yöneticileri ve sporcuları, organizasyonun mimarı İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e yüz yüze ve sosyal medya paylaşımları ile teşekkürlerini iletti.

“GERÇEKTEN DE HAYRAN KALDIM”

Organizasyondan memnun kalan isimlerden biri olan turnuva ikincisi Kadıköyspor’un başarılı oyuncusu Ferdi Kılıç’ta sosyal medya hesabından teşekkürlerini ileten isimlerden biri oldu. Paylaşımına “Gerçekten de hayran kaldım” sözleri ile başlayan Ferdi Kılıç devamında; “Oynadığımız her maçtan sonra bütün sporculara kumanyaları ve içecekleri, görevliler tarafından soyunma odasına kadar getirildi. Hazırlık maçı ihtiyacımızı; rakip bulma, ulaşım, saha temini ve hakem temini dertlerimiz olmadan resmi lig müsabakası havasında oynanan karşılaşmalarla giderdik.

“YARIM ELMA GÖNÜL ALMA”

Gerçekten takdiri hak eden bir turnuva oldu. Ardından yemeğe davet edildik. Turnuvada ilk dörde giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Turnuvada yer alan diğer takımlara da yine madalya ve plaketleri takdim edildi. Güzel bir akşamı geride bıraktık derken, bu kez salondan ayrılırken yine tüm takımlara verilmek üzere hazırlanan antrenman malzemeleri ile dolu çantalardan hediye edildi. Yarım elma, gönül alma hesabı. Herkes gibi bende çok memnun kaldım ve mutlu oldum.

“HERKESE ÖRNEK OLMALI”

Çünkü burada, ‘Biz sizden yanayız, elimizden geldiğince desteğimizi hissedeceksiniz’ mesajını aldım. Benim siyaset yaptığımı düşünenler olabilir, yanlış anlaşılmak istemem.  Bu organizasyon diğer herkese örnek olmalı. Amatör aşktır, sevgidir, yokluktur. Bizzat şahsım adına bir kez daha İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.