Paylaş

Gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği Derince’de Başkan Aygün, ilçeyi amatör kümede temsil eden futbol kulüplerine yeni sezon öncesi nakdi destek çeklerini takdim etti

Sportif Başarı ve Tesisleşme

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların bir bir hayata geçtiği ilçede gerek sportif başarı noktasında gerekse tesisleşme kapsamında çok önemli adımlar atılıyor. Gençlik Merkezleri ve spor tesislerinin hızla tamamlanarak kullanıma açıldığı ilçede Başkan Aygün, amatör spor kulüplerine de özel önem veriyor. Ekim ayının sonunda başlayacak yeni sezon öncesi Derince’yi amatör kümede temsil edecek olan futbol kulüplerini konuk eden Başkan Aygün, Çenedağspor, Çınarlıspor, Derince Birlikspor, Derince Gençlerbirliği, Sırrıpaşa FK ve Yavuzspor kulüplerine nakdi destek çeklerini takdim etti.

6 Kulübe Nakdi Yardım Çeki

Başkan Aygün’ün makamında gerçekleşen görüşmede Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, aynı zamanda Derince Belediyesi Meclis Üyesi olan Çınarlıspor Yönetim Kurulu Üyesi Nurhan Baytak, Çenedağspor Kulübü Başkanı Kenan Yeşiltaş, Sırrıpaşa FK Kulübü Başkanı Erdem Yıldırım, Derince GB Kulübü Başkanı Esen Yiğit, Derince Birlikspor Kulübü Yöneticisi Şaban Eraslan, Yavuzspor Kulübü Yöneticisi Erman Ceylan, Belediye Derincespor Sportif Direktörü Mustafa Polat ve Belediye Derincespor Kulübü Yöneticisi Osman Cömert hazır bulundu.

Spor Kulüplerimizi Destekliyoruz

Yeni sezon öncesi amatör kümede mücadele verecek olan futbol kulüplerine nakdi destek çeklerini takdim eden Başkan Aygün, “İlçemizdeki amatör spor kulüplerimizin daima yanındayız. Çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimi açısından büyük önem teşkil eden spor kulüplerimizin faaliyetlerini desteklemeye devam ediyoruz.Bugüne dek olduğu gibi bundan sonraki süreçte de kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi. KASKF Başkanı Murat Aydın ve kulüp temsilcileri de gerek ilçede sportif noktada hizmete sunduğu projeler gerekse amatör kulüplere olan katkıları dolayısıyla Başkan Aygün’e teşekkürlerini iletti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.