Paylaş

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri, Kocaeli Ticaret Odası’nı ziyaret ederek kent esnafının sorunları üzerine ortak yapılabilecek projeleri konuştu

 

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası, kentte faaliyet gösteren tüm dernekler, meslek odaları, Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflarla iletişimi güçlendirmeye devam ediyor. Sahadan ayrılmayan STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Cem Serhat Dayanç, Birol Sağlam, Eray Bodur ve Nurullah Özer son olarak Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret etti.

ŞEHİR TİCARETİNİN CANLANDIRILMASI

Kocaeli Ticaret Odasına yapılan ziyarette kent esnafının sorunları, çözüm önerileri ve ortak yapılabilecek projeler görüşüldü. Kent esnafı adına oldukça verimli geçen görüşmede belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Toplantıda şehir ticaretinin canlandırılmasıyla ilgili aksiyon planları üzerine çalışmalar yapılması gerektiği vurgulanıp bir an önce planlamaların uygulanması konusunda paylaşımlarda bulunuldu. Koordinatörler, kent esnafı adına oldukça verimli geçen görüşme ve misafirperverliğinden dolayı KOTO Başkanı Necmi Bulut’a teşekkür etti.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.