Paylaş
Manevi duyguların yükseldiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği, yardımlaşma duygularının arttığı Mübarek Ramazan ayında hane kapılarını aralayan Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, sıkıntıları dinleyip, dertlere derman olmaya devam ediyorlar.
Bayan Yavuz,  bugün Gölcük ve Karamürsel ilçelerimizde 1 Şehit Ailesi, 1 Gazi ve ailesiyle hemhal olup, 28 ailenin de yaşadığı sıkıntıyı bire bir gördü, seslerine kulak verip sosyal devlet anlayışının yeşertildiği Kocaeli’mizde mübarek Ramazan ayının bereketini paylaştı, sıkıntılarını giderdi.
İlk Ziyaret Gölcük İlçemize Gerçekleştirildi
Bayan Yavuz, ziyaretlerinin ilk ayağı olan Gölcük ilçemizde; engelli, öksüz- yetim, yaşlı ve ihtiyaç sahibi 15 ailenin Ramazan aylarını kutladıkları bu müstesna günlerde ihtiyaçlarını dinleyerek, onlarla hemhal oldular.
Vali Seddar Yavuz’un selamlarını ileten ve bir ihtiyaçlarının olup olmadığını soran Bayan Yavuz’a teşekkür eden hane sahipleri: “Allah razı olsun çok şükür her şeyimiz var. Valimizden kaymakamlarımıza, müdürlerimize kadar hepsi sağ olsun bizimle ilgileniyorlar,  bizi yalnız bırakmıyorlar. Allah zeval vermesin, hizmetleriniz kabul olsun.” dediler.
Şehidimizin Baba Ocağı ve Gazimizle Hemhal Olundu
Gölcük ziyaretlerinin ardından Karamürsel ilçemize geçen Bayan Yavuz,  ilk olarak şehidimiz Hüseyin Akbaş’ın baba ocağına daha sonra ise Gazimiz Muzaffer Genç’in hanesine misafir oldu.
Bir ihtiyaç ve taleplerinin olup olmadığını soran Bayan Yavuz:  “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden şehadete yürüyen yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri ile Kahraman gazilerimize minnet ve şükran duygularımızı sunmak en önemli vazifemizdir.” diyerek, Mübarek Ramazan ayının huzur ve sağlık içerisinde geçirilmesi temennisinde bulundu.
Bayan Yavuz ziyaretleri ile mutlu olan Vali Yavuz’un selamları ile onurlanan şehidimizin ailesi ve gazimiz: “Ramazan ayında evimize kadar gelerek ziyarette bulundunuz. Çok teşekkür ediyoruz.” diyerek, her zaman yanlarında olup kendilerini yalnız bırakmadıkları için memnuniyetlerini belirttiler.
13 Ailenin Dertleri Dinlendi
Bayan Yavuz daha sonra; engelli, öksüz- yetim, yaşlı ve ihtiyaç sahibi 13 ailenin Ramazan aylarını kutladı.  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yardımları ile geçimini sağlayan ailelerin yaşadıkları sıkıntı ve sorunları dinleyen, yerinde inceleyen Bayan Yavuz, gereken ne varsa yapılacağını belirtti.
Ziyaretleri esnasında karşılaştığı vatandaşlarla muhabbette bulunan, Ramazan aylarını kutlayan ve kendilerini sevinçle karşılayan çocukların bu sevgilerine karşılıksız kalmayan Bayan Yavuz, onlara çeşitli hediyeler vererek coşkularına ortak oldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.