Paylaş

Sabahleyin işe gelirken yanımda duran araçta eskiden “cemaatçi diye” tanıdığım birini gördüm!

Görmez olaydım!

***

Suratına “ve dünya görüşüne” yakışmayan,  çenesine kadar inen ince çirkin bir bıyık bırakmış ki, sormayın!

Suratı resmen değişik bir canlı türüne dönmüş!

Eskiden badem bıyıklıyken en azından kendisi hakkında olumsuz düşünmez!

Güler yüzlü mütedeyyin bulur, zihniyetini sevmedim sadece!!!

***

İnanın o suratı görünce o kadar üzüldüm, o kadar öfkelendim ki, iş yerine 10 dakika mesafede, neler neler geçti aklımdan, tahmin bile edemezsiniz!

Saçılımlı yıllarda, hediye olarak yaptırdığım TÜRK BAYRAĞI şeklinde ki duvar saatini Ülkücü okul müdürlerinin haricinde pek kimsenin almak istemediği!

Bayrağı biz de severiz de şu aralar çok Milliyetçi şeetmemek lazım, vatandaşı rahatsız etmemek için eve götürdüm, deyip makamına asamayan, ya da kendi odasına asamayıp, müdür yardımcısına yollayan müdürler bile geldi aklımaa!!!!!!!!!!!!25ui3rt,ç3o!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!65249580ğ2p4tiwe şıt outğgö,4ç25ö,tğc.

Bir de çeçenlerde katıldığım Sarıkamış şehitlerini anma yürüyüşünde geçmişte Türklüğü ağzına almayan bir müdür geçmişte Türklüğü ağzına almayan kendinden bi tık yüksek müdüre yan yana yürürken!

  • Müdüyüm müdüyüm Tüykley öyle biy miyYetmiş ki ömyünde hiç ata binmiş oymasa bile, ata biney binmez at ile bütünyeşiy yönü Turana döneymiş, siz ne buyuyursunuz bu hususta diye riyakarca yalanırken duyduklarımı düşünürken!!!b7dyrt3s4c65rb87ynmıöjo321?
    8098kj

 

Kardeşimin sesi ile irkildim!

 

  • Abi direksiyon yerinden çıkacak, çok sert sürüyorsun aracı, dediğinde fark ettim direksiyonu ne kadar öfke ile sıktığımı!

***

Cemaatçiliğin revaçta olduğu saçılımlı yıllarda, her fırsatta Türk Bayrağı ve Türklük ile özdeş görselleri yaşantımızda aracımızda iş yerimizde ön plana çıkartır, Ülkücü ve Milliyetçi olduğumuzu siyasal İslamcıların ticari ve siyasi ötekileştirmelerine rağmen sahiplenmekten ve sergilemekten vaz geçmedik.

Yanımızdan geçen bir arabada Türk Bayrağı ve ya Göktürkçe yazılar görünce, bizden olduğunu anlar sevinir o zamanlar ırkçılık kabul edilen bozkurt selamımızı gururla verirdik birbirimize!

***

Şimdi aynı şeyleri bazı arabalarda “bazılarının makamında” görünce!

Kendini aklamaya çalışan eski bir cemaatçi ve ya dönemsel çıkarları için kullanan siyasal İslamcı olabilir düşüncesi ile, onlar selam verse dahi almıyorum.

***

Yani demem o ki sabah sabah soğudum BIYIKLARIMDAN!

İnsanlığımdan!

Böyle giderse yakında kesebilirim, bıyıklarımı!

Ya da TOPSAKAL bırakabilirim!

Peygamber efendimiz müşrikler kendisine benzemesin diye onlar saç uzatınca keser, onlar kesince uzatırmış diye duymuştum çocukken,

O yüzden!

***

Bazen de diyorum ki!

Yüce Allah Kuran-ı kerimde son din İslam, son peygamber Muhammet a.s. demeseydi!

Muhtemelen benim gibi cahil ve öfke kontrolü olmayan biri için hiç iyi olmazdı, o tür insanlarla aynı olmamak adına sırf tepki vermek adına bile dinini değiştirenlerden olabilirdim, Allah korusun!

Dinimden de peygamberimden de çok memnunum ama, Onlar Müslümansa!

Ben MÜSLÜMAN S-PLUS mesela!

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.