Paylaş

Gelecek Partisi Dış ilişkiler Başkanlığı 2. Toplantısını dün-19 Mayıs 2022 – itibariyle geçekleştirdi. Dış İlişkiler Başkanı  Emekli Büyükelçi Ümit Yardım moderatörlüğünde  bir araya gelen katılımcılara ilk olarak  Seçim ve Hukuk İşleri Başkanı Ayhan Sefer Üstün yurtdışı seçmenlerin oy kullanımı  ve sandık kurullarının oluşumu üzerine detaylı bir sunum yaptı.

Ardından Gelecek Partisi Kurucular Kurulu üyesi Alptekin Hocaoğlu Suriyeli sığınmacılar meselesi üzerine kapsamlı bir brifing verdi soruları cevaplandırdı. Emekli Büyükelçi Hüseyin A. Karslıoğlu’nun Almanya özelinde Avrupa’da yayılan Irkçılık ve İslamofobi konusunda verdiği önemli bilgiler ardından, Rusya ve Ukrayna savaşının seyri ve mevcut durum hakkında katılımcılar ve akadaemisyenler görüş alışverişinde bulundular.

İstanbul İl İletişim Başkanı Dr. Furkan Övündür’ün Gelecek Partisi Yurtdışı faaliyetleri konusunda yaptığı slayt gösterisi ardından  serbest söz alışlarla program sona erdi. Son derece verimli geçtiği katılımcılarla belirtilen toplantıya ilişkin Dış İlişkiler Başkanı Ümit Yardım’ın yakın zamanda bir rapor hazırlayacağı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.