Paylaş

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Derince’de coşku içerisinde kutlanırken Kent Meydanı’na düzenlenen etkinlikte öğrenciler renkli gösterilere imza attı

Kent Meydanı’nda Gösteriler

Ülke genelinde coşkulu bir şekilde kutlanan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, kapsamında Derince’de de hafta boyunca çeşitli organizasyonlar düzenlendi. Kutlamaların son günü olan 19 Mayıs tarihinde ise ilçe halkının buluşma adresi Derince Kent Meydanı oldu.  Katılımın son derece yoğun olduğu tören Derince Kaymakamı Meftun Dallı, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Garnizon Komutanı Vekili Dz. Albay Ali Karaca, AK Parti Derince İlçe Başkan Vekili Recep Çiçek, MHP Derince İlçe Başkanı Salim Sayar, İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Kızıltaş, İlçe Müftüsü Mecit Amil, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Dallı ve Aygün, Öğrencilere Eşlik Etti

Derince Kent Meydanı’nda düzenlenen etkinlikler coşku içerisinde geçerken Derince Kaymakamı Meftun Dallı ve Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, alanda çeşitli sportif aktiviteler yapan öğrencileri tek tek ziyaret ederek, onlara eşlik etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda ilk olarak Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Yüksel, bir selamlama konuşması yaparak 19 Mayıs’ın önemine değindi. Şiir ve gitar dinletileri ile devam eden programda daha sonra öğrenciler cimnastik, tekvando, judo ve güreş kategorilerinde çeşitli gösterilere imza attı. Sportif etkinliklerin ardından halk oyunları ve mehteran takımının gösterileriyle devam eden Kent Meydanı’ndaki program 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen futsal, voleybol ve dart branşlarında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdimiyle sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.