Paylaş

Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen; binlerce kişinin katıldığı fener alayı, liseliler ve Melih Kahveci konserleri ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşku içerisinde kutlandı.

Gölcük’te binlerce kişi; 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı düzenlenen etkinliklerle coşku ile kutladı. Gölcük Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler; Anıtpark’ta “Sahne Liselilerin” konseri ile başladı. Profesyonelleri aratmayan muhteşem performans sergileyen; Çakabey Anadolu Lisesi, Gölcük Fen Lisesi, Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi, Hacı Halit Erkut Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri dinleyenlere eğlenceli anlar yaşattı.

BİNLERCE KİŞİ ELLERİNDE TÜRK BAYRAKLARI İLE FENER ALAYINDA

Etkinlikler Gölcük Kongre Sarayı önünden 7’den 70’e binlerce kişinin katılımıyla düzenlenen fener alayı ile devam etti. Ellerinde meşaleler taşıyan öğrencilerin en önde Türk bayrakları ile coşku ile yürüdükleri fener alayına; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve vatandaşlar katıldı. Yakılan meşaleler eşliğinde Türk bayrakları ile süslenen Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde devam eden fener alayı, Anıtpark önünde havai fişek gösteri ile sona erdi.

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ GÖKYÜZÜNDE ŞOVA DÖNÜŞTÜ

Gökyüzünde görsel şova dönüşen havai fişek gösterileri eşliğinde Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve binlerce vatandaş, Anıtpark konser alanına girerek çalan marşlara ellerindeki Türk bayrakları ile eşlik ettiler.

19 MAYIS COŞKUSU MELİH KAHVECİ KONSERİ İLE ZİRVEYE ÇIKTI

Gölcüklülerin 19 Mayıs coşkusu, Melih Kahveci konseri ile zirveye çıktı. Konser alanını dolduran binlerce vatandaş, zaman zaman Kahveci’nin söylediği şarkılara eşlik ettiler. Konserde birbirinden güzel şarkılar seslendiren Melih Kahveci, Gölcüklüler’e unutulmaz bir akşam yaşattı.

TULUM VE KEMENÇE EŞLİĞİNDE HORON OYNADILAR

Çalan şarkılarla eğlenceli anlar yaşayan vatandaşlar, tulum ve kemençe eşliğinde horon oynayarak 19 Mayıs coşkusunu doya doya yaşadılar. Konserde sahneye çıkan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, etkinliğe katılan binlerce vatandaşla ve sanatçı Melih Kahveci’ye teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.