Paylaş

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Ümit Özlale ve Prof. Dr. Bilge Yılmaz, parti il yönetimiyle beraber Kocaeli Ticaret Odası’nın konuğu oldu

Kentimizin istişare üssü olan Kocaeli Ticaret Odası, gerek ekonomi gerekse toplumsal hayata dair tüm çevrelerden konuklarını ağırlamaya, Oda üyelerinin talep ve görüşlerini aktarmaya devam ediyor. Bu kapsamda, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı- Kalkınma Politikaları Başkanı Ümit Özlale ile Genel Başkan Yardımcısı- Ekonomi Politikaları Başkanı Prof. Dr. Bilge Yılmaz, KOTO Başkanı Necmi Bulut’u ziyaret ederek, iş insanlarıyla bir araya geldi.

BAŞKAN BULUT’TAN KAPSAMLI SUNUM

İYİ Parti İl Başkan Yardımcıları Cihan Bahadır Yaşar ile Buğra Yiğit Kılıç’ın da yer aldığı ziyarette, KOTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Barış, Yusuf Ziya Uludüz, Mehmet Akif Şen, Yusuf Erenkaya ile meclis üyeleri hazır bulundu. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Özlale ve Yılmaz’a teşekkür eden Başkan Bulut, KOTO üyelerinin sorunları ve taleplerini içeren kapsamlı bir sunum yaptı. Başkan Bulut’a adeta kılavuz niteliği taşıyan dosya için teşekkür eden İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları, misafirperverlikleri dolayısıyla teşekkür etti. Görüşme, toplantıya katılan meclis üyelerinin soru ve önerilerini paylaşmasıyla sona erdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.