Paylaş

Kartepe Belediyesi üniversite gençliğinin sınav stresini azaltmak için düzenlediği kampüs etkinlikleri ile gençlerin gönlünü fethetti.

ÜNİVERSİTELERE SINAV JESTİ

Üniversite öğrencilerinin sınav streslerini bir nebze olsa azaltmak, motivasyonlarını arttırmak, amacıyla Kartepe Belediyesi’nin Kartepe Atçılık Meslek Yüksekokulu, Kartepe Turizm Meslek Yüksekokulu, KOÜ Turizm Fakültesi (Derbent Yerleşkesi), KOÜ Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi (Arslanbey Yerleşkesi), Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi (Arslanbey Yerleşkesi) ve Uzunçiftlik Nuh Çimento Meslek Yüksekokulu’nda düzenlediği kampüs günleri öğrenciler büyük ilgi gördü.

BAŞARILAR DİLİYORUM

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Kartepemiz eğitim bakımından önemli bir yerdedir. Üniversite eğitimi gören öğrencilerimizin yaklaşan finaller öncesinde moral depolamaları, stresten uzaklaşmaları amacıyla düzenlenen etkinliklerimize katılımları bizleri çok memnun etti. Genç kardeşlerimize geleceklerine yürüdükleri bu zor ve önemli süreçte başarılar diliyorum. Mustafa abilerinin her zaman yanlarında olduğunu unutmasınlar” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.