Paylaş

İzmit Belediyesi, havai hatlarını yer altına aldığı Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde büyük bir özveriyle asfalt ve parke-bordür çalışmalarına devam ediyor

İzmit Belediyesi, uzun yıllardır el sürülmeyen Yeşilova Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde hummalı bir şekilde üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Caddede altyapı çalışmalarını tamamlayan İzmit Belediyesi, üst yapı çalışmalarına da gece, gündüz ve hafta sonu demeden, vatandaş ve esnafı mağdur etmeden büyük bir özveri ile sürdürüyor.

YENİ BAŞTAN YARATACAK

Uzun yıllardır süre gelen sorunları çözmek adına caddeyi yeni baştan yaratacak olan İzmit Belediyesi, asfalt kazıma ve serme işlemlerine devam ediyor. Birçok farklı çalışmanın aynı anda yürütüldüğü caddenin bir ucunda asfalt çalışmaları yapılırken diğer ucunda kaldırımlar yenileniyor.

AYDINLATMALARLA IŞIL IŞIL OLACAK

Yol ve kaldırım çalışmalarının yanı sıra elektrik direklerinin sökümüne de devam eden ekipler, kısa süre içerisinde aydınlatma direklerinin montajını da yapmaya hazırlanıyor. Ekiplerin yoğun mesai harcadığı cadde hızla ilerleyen çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte kentin yeni cazibe merkezlerinden bir tanesi olacak.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.