Paylaş

İzmit Belediyesi, yeni mobil çorba dağıtım araçlarıyla Umuttepe’de bulunan KOÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi önünde vatandaşlara çorba ikram etti

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren çorba dağıtım hizmeti, yeni mobil ikram araçlarıyla yüzleri gülümsetmeye devam ediyor. Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören çorba dağıtım hizmetinde kaliteyi arttıran İzmit Belediyesi, Umuttepe’de yapılan ikramlarda hijyenik, portatif ve taşınabilir mobil ikram araçlarını kulandı.

HAFTA İÇİ HER GÜN

Yakın zamanda faaliyete geçen İzmit Belediyesi Aşevi’nde üretilen çorbalar, hastane önünde refakatçi vatandaşlara, öğrencilere ve sağlık personellerine ikram edildi. Çorba ikramından memnun kalan vatandaşlar, İzmit Belediyesi Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve görevli personellere teşekkür etti.  Hafta içi her gün saat 07:30-09:30 arasında hizmet verecek olan mobil ikram araçları, servis güzergahlarının yoğun olarak kullanıldığı 5 farklı noktada vatandaşların içini ısıtmaya devam edecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.