Paylaş

Körfez Belediyesi, hayata geçirdiği projeler ile sokak hayvanlarının yanında olmaya devam ediyor. Sokak hayvanlarının bakımları için Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni hayata geçiren Körfez Belediyesi, kent genelinde oluşturduğu 40’a yakın noktada da canlar için mama desteği verdi. Şimdi de kentin belirli noktalarında onlar için sıcak yuvalar oluşturuldu.

SICAK YUVALAR OLUŞTURULDU

Körfez Belediyesi’nin veteriner hekimleri tarafından planlanan ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından da yapımı tamamlanan sıcak yuvalar, minik misafirlerini de ağırlamaya başladı. Başkan Şener Söğüt’ün talimatı sonrasında hayata geçirilen proje ile besleme noktalarında sokak hayvanlarının günlük mama ihtiyacı karşılanıyor.

SAYILARI ARTTIRILACAK

8 ayrı küçük odaların da oluşturulduğu noktalarda soğuk kış günlerinde de sokak hayvanlarının konaklamaları için alanlar yer alıyor. Hayvanseverlerin de destek verdiği projenin ilk etapta 2 noktada hayata geçirildiğini belirten Veteriner Hekim Arzu Demirhan Ergeç, bu sayının artacağını belirtti.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.