Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu

Her fırsatta kentteki sendikalar, dernekler ve odaları ziyaret ederek fikir alıverişinde bulunan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız ile bir araya geldi. Başkan Hürriyet, STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam, Nurullah Özer ve Eray Bodur ile birlikte Yakup Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundu.

HÜRRİYET’TEN DAYANIŞMA VURGUSU

Kenti ortak akılla yönetmek adına tüm sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini vurgulayan Başkan Hürriyet, “STK ve Esnaf Masamız, kentimizdeki tüm dinamiklerle sıkı temas içerisinde olarak taleplere hızlı bir şekilde yanıt veriyor. Sizin de herhangi bir talebinizde yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi. Türk Metal Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Yakup Yıldız da nazik ziyaretlerinden ötürü Başkan Hürriyet ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında Hürriyet’e başarılar diledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.