Paylaş

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, 1-7 Haziran tarihleri arasında kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen etkinliklerin açılış programına katıldı. Programda ayrıca Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Mesut Kavak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sergülen Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Zihni Manap, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Eraslan, kamu kurum müdürleri STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Açılışta konuşan Başkan Şener Söğüt, eğitimin her zaman, her yerde ve herkes için geçerli olduğunu belirterek, “1-7 Haziran tarihlerinde kutlanan Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinliklerinin açılışını gerçekleştirdik. Halk Eğitim Merkezlerimizden eğitmenlerimiz ve kursiyerlerimiz çok güzel gösteriler sergilediler. Öğrenmenin yaşı yok. Üreten toplumlar gelişir. Çünkü öğrenmemiz gereken yeni bilgiler her gün ve her an değişiyor. Yeni metotları, inovasyonla ortaya çıkarılmış yeni ürünleri, yeni teknolojiyi takip etmemiz gerekiyor.

EMEKLERİNİZ ÇOK BÜYÜK

Bu noktada Körfez Belediyesi olarak bizler de çocuklarımızın, gençlerimizin ve kadınların eğitime ve üretime katılmasını önemsiyoruz. Bu doğrultuda projeler üreterek desteğimizi her zaman sürdürüyoruz. Bu güzel etkinlikte Emeği geçen kurum amirlerimize, kurs hocalarımıza ve kursiyerlerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

STANTLARI GEZDİLER

Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin de, “Sergilenen ürünleri incelediğimde gayet başarılı ürünlerin ortaya koyulduğunu gördüm. Emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından hep birlikte açılış kurdelesi kesildi. Daha sonra da hazırlanan çeşitli gösteriler sergilendi. Protokol üyeleri tek tek stantları gezerken, başarılı kursiyelere de belgelerini takdim etti.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.