Paylaş

Körfez Belediyesi Çocuk Korosu tarafından, Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde konser düzenlendi. Minikler, birbirinden güzel şarkılarla dinleyenlerin beğenisini kazandı

Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen konsere, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün yanı sıra, Başkan Yardımcısı İbrahim Çırpan, Kent Konseyi Başkanı Nazmi Akın, çocuklar ve aileleri katılım sağladı.

ÇOCUK ŞARKILARI VE TÜRKÜ SÖYLEDİLER

Körfez Belediyesi Çocuk Korosu’nun konseri büyük beğeni topladı. Şef Hülya Eker ve Murat Kiremitçi’nin önderliğinde uzun zamandır çalışma yürüten koro, performansıyla beğeni topladı. Çocuk şarkıları ve türküler söyleyen çocuklar keyifle dinlendi. Konser sonunda, koro şefleri Eker ve Kiremitçi’ye, Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından plaket çiçek takdim edildi.

BAŞKAN SÖĞÜT TEBRİK ETTİ

Konseri keyifle dinleyen Belediye Başkanı Şener Söğüt “ Pandemiyi geride bırakarak çocuklarımızın doyasıya eğlendiği bir konser oldu. Hem dinlerken, hem de sahnede çocuklarımızı izlerken çok mutlu oldum. Körfezimizin altın sesli çocuklarını, koro şeflerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyorum. Bizlere unutulmaz bir akşam yaşattınız çocuklar. Her birinizin gözlerinden öpüyorum” dedi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.