Paylaş

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, büyük bir başarıya imza atarak karatede Avrupa Şampiyonu olan Gölcüklü Eltemur kardeşleri evlerinde ziyaret etti.

Avrupa Şampiyonu Eltemur kardeşler, kazandıkları altın madalyalarla Gölcük’teki baba evlerine döndüler. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen de karate milli takım sporcuları olan şampiyon kardeşleri evlerinde ziyaret ettiler. Birçok turnuvada madalyalar kazanan Eda Eltemur ve Erman Eltemur kardeşler, nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Sezer ve Başkan Seymen’e teşekkür ettiler.

 AVRUPA’DA GÖLCÜK’ÜN GURURU OLDULAR

Milli sporcuların kazandıkları madalyalar ile ilçenin gururu olduklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcüklü sporcularımız bu yıl birbirinden değerli başarılara ve şampiyonluklara imza atmaya devam ediyor. Yetişmelerinde büyük emekleri olan babaları Şener Eltemur ve ailesini, Gölcük’ün gururu şampiyon sporcularımızı can-ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.