Paylaş

Erken seçim olacakmış gibi hazırlıklarına devam eden, teşkilatlanma çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız sahadan da kopmuyor. Yıldız önceki gün İzmit ve Kartepe’de bir dizi programa katıldı, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız İzmit ve Kartepe’de bir dizi programa katıldı. Yıldız ilk olarak İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz ve parti yöneticileriyle birlikte çeşitli sivil toplum kuruluşu ve odalara ziyaretlerde bulundu. Yıldız ve beraberindeki heyet ilk olarak Kocaeli Eczacı Odası Başkanı Bilal Arpacı ve yönetimini ziyarette ederek, ecza sektörünün sorunlarını dinledi. Sektördeki sorunlarla ilgili İYİ Parti’nin çözüm önerilerini anlatan Şanbaz Yıldız, eczacılık sektörünün vatandaşlar için büyük bir öneme sahip olduğunu, sektör temsilcilerinin sorunların çözümü için destekçisi olacaklarını söyledi.

ECZA SEKTÖRÜNÜN ÖNEMİ

Ziyaret sonrasında kısa bir konuşma yapan Yıldız, “Kentimizin dört bir yanında vatandaşlarımızı ve STK, Oda, Birlik temsilcilerini dinliyor, çözüm önerilerimizi aktarıyoruz. Ülkemizin her sektöründe olduğu eczacılarımız da zor günler geçiriyor. Pandemi ve döviz kurundaki artışla birlikte ilaç bulmakta yaşanan sıkıntıdan, eczacı ve kalfa istihdam sorununa, şişe ve ilaçların kutu fiyatların artışından prospektüslerde kullanılan kağıt fiyatının artışına kadar sektördeki pek çok sorunu biliyor ve yakından takip ediyoruz. İYİ Parti iktidarında sorunların çözümü için atacağımız adımları eczacılar odası yöneticilerimizle paylaştık” ifadelerini kullandı.

YOZGATLILAR ZİYARETİ

İYİ Partiler Eczacılar Odası ziyaretinin ardından Kocaeli Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Başkanı Günay Uzun ve dernek yönetimiyle bir araya geldi. Şanbaz Yıldız daha sonra Kartepe ilçe başkanı Haluk Tamyüksel ve yöneticileriyle bir araya gelerek Kartepe’de yer alan STK ve odalarla temasa geçti. İYİ Partililer Kocaeli Yozgatlılar Derneği’ne giden İYİ Partililer Davut Murat ve yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

SORUNLARI DİNLİYOR, ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız İYİ Parti’nin saha ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi. İlçelerde sürekli olarak vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşları ile temas ettiklerini belirten Yıldız, “En önemlisi vatandaşın yaşadığı sorunları bilmek ve çözüm üretmek. Her ikisi için de sahada olmak gerek. Biz parti teşkilatlarımızla her gün sokaklardayız. Konuşuyor, anlıyor, anlatıyor ve üretiyoruz. Kocaeli’yi ve Türkiye’yi İYİ Parti ve Millet İttifakı iktidarına hazırlıyoruz” dedi.

 

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.