Paylaş

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet İZMEK’te görev yapan usta öğreticiler ve kurslardan faydalanan vatandaşlarımızla Yaza Merhaba Pikniği etkinliğinde bir araya geldi

İzmit Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün organizasyonuyla İZMEK’te görev yapan usta öğreticiler ve kursiyerler Yaza Merhaba Pikniğinde buluştu. Karaabdülbaki Mesire Alanında gerçekleştirilen programa İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de katıldı. Başkan Hürriyet programda vatandaşlarla bol bol sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

BAŞKAN DA EŞLİK ETTİ

Yaza Merhaba Piknik etkinliği kapsamında çuval yarışı, kaşıkla yumurta taşıma yarışı, sandalye kapmaca gibi oyunlarda çocuklar doyasıya eğlendi. Kadınlar da canlı müzik eşliğinde dans etti, halay çekti. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de kısa bir süre eğlenen vatandaşlara eşlik etti.

“GÜÇLÜ KADINLARI GÖRMEK MUTLU EDİYOR”

Başkan Hürriyet piknik etkinliğinde gerçekleştirdiği konuşmasında şu ifadeleri kullandı; “Bu kadar güzel hanımı bir arada görmek çok güzel. Bizim için de güzel bir gün oldu. Pandemide hepimiz eve kapanmıştık, sıkılmıştık. Biraz stres atmaya, biraz eğlenmeye, biraz hayatımızı yaşamaya hakkımız var. O yüzden kadınlar evin o sıkıcı bunaltısından bir nebze olsun uzaklaşsın istedik. Görüyorum ki herkes eğleniyor, herkesin yüzü gülüyor. İnşallah yüzünüz hep gülsün. En kötü gününüz böyle olsun. Kadınların hayatta güçlü olması çok kıymetli. Hayatta hepimizin kadın olma iradesiyle sorumlukları var. Bu ortamlar onları hatırlamak için de vesile olsun. Sosyal alanlarda da güçlü kadınları görmek beni mutlu ediyor.” Piknikten memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar Başkan Hürriyet ile fotoğraf çektirerek teşekkür etti.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.