Paylaş

İzmit’in farklı mahallelerinde gezilerine devam eden İzmit Belediyesi yönetimi, bugün Yuvam Akarca Mahallesi’nde muhtar Müyesser Yılmaz’ın da katılımıyla incelmelerde bulundu

İzmit Belediyesi Başkanvekili Çetin Sarıca, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Muhtar Masası Komisyon Üyesi Ercan Umutlu, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Birol Sağlam, Muhtar Masası Koordinatörü Ali Filiz, Koordinatör Hakan Yalçın, Temizlik İşleri Müdürü Cemal Derya, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Hüseyin Demirkır, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar ve belediye personellerinden oluşan heyet, Yuvam Akarca Mahallesi’nde muhtar Müyesser Yılmaz ile birlikte incelemelerde bulundu. Mahallelilerin taleplerini yerinde görme fırsatı bulan heyet, yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

TEK TEK TESPİTİ YAPILDI

Bölgede daha önce tespiti yapılan alanlardaki eksiklikleri ve talepleri yerinde gözlemleyen İzmit Belediyesi yetkilileri, muhtar Müyesser Yılmaz’a gerekli çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Birim müdürlerinin de tespitlerde bulunduğu mahalle gezisinde vatandaşlarla da bir araya gelen İzmit Belediyesi heyeti, bölge ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Ziyaret sonrası mahalleli adına İzmit Belediyesi heyetine teşekkürlerini sunan muhtar Müyesser Yılmaz, “Bizleri bugün ziyaret ederek taleplerimizi yerinde inceleyen İzmit Belediyesi yetkililerine mahallem adına teşekkür ediyorum. Taleplerimizi ve eksikleri ilettik, inşallah yakın zamanda hepsini el birliğiyle tamamlayacağız” dedi.

“GÜLÜMSE KAFE’NİN BİR ŞUBESİ DE AKARCA’YA AÇILSIN”

Bölgede kalıcı ve vatandaşların gönül rahatlığıyla kullanabileceği bir sosyal alan istediklerinin de altını çizen Muhtar Yılmaz, “Mahalle olarak çok geniş bir nüfusa sahibiz. Bölge halkı sosyalleşmek ve güzel vakit geçirmek adına sık sık Yahya Kaptan’da bulunan Gülümse Kafe’ye gidiyor. Vatandaşlar tarafından çok beğenilen Gülümse Kafe’nin bir şubesinin de Akarca Mahallesi’ne yapılmasını canıgönülden istiyoruz. Bölgeye yapılacak böyle kullanışlı ve kalıcı mekanın, Akarca Mahallesi’ne ve sakinlerine yeni bir hava katacağına inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.