Paylaş

Sokak hayvanlarına yönelik örnek tesisi ile faaliyetlerini sürdüren Derince Belediyesi, can dostlarımız için ilçenin muhtelif noktalarında oluşturduğu beslenme alanlarında düzenli olarak mama ve su dağıtımına devam ediyor

Rehabilitasyon Merkezi Örnek Oluyor

Sokak hayvanlarına yönelik olarak Derince’de hizmete sunulan Rehabilitasyon Merkezi alanında faaliyetlerine yoğun bir şekilde devam ediyor. Yaklaşık 3 bin m2’lik alan üzerine inşa edilen Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi, can dostlarımızın tüm ihtiyaçlarına cevap veriyor. İçerisinde ameliyathane, muayenehane, veteriner odası, eczane ve sosyal alanın bulunduğu merkezde idari bina ile birlikte köpek ve kedi barınakları da yer alıyor.

Mama ve Su İhtiyaçları Karşılanıyor

Uzman veterinerler eşliğinde can dostlarımızın ön tedavilerinin de yapıldığı tesis modern yapısıyla alanında örnek olarak nitelendiriliyor. Bu önemli projenin yanı sıra her zaman can dostlarımızın yanında olan Derince Belediyesi ekipleri, sokak hayvanlarımız için ilçenin muhtelif noktalarında oluşturulan beslenme alanlarına düzenli olarak yiyecek ve su bırakarak can dostlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyor.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.