Paylaş

İzmit Belediyesi, dün yapılan LGS sınavında okul önlerine kurdukları stantlarda öğrencileri ve velileri yalnız bırakmadı. Dağıttıkları ikramlarla öğrencilerin ve ailelerinin heyecanlarına ortak olan İzmit Belediyesi yöneticileri, sınav girenlere başarı dileklerinde de bulundu

Milyonlarca gencin hayallerine attığı adım olan LGS (Liselere Geçiş Sınavı) pazar günü tamamlandı.  Günün erken saatlerinde sınav yapılan okulların önünde stantlar kurarak gençlerin ve ailelerin yanında olan İzmit Belediyesi yönetici ve çalışanları, veli ve öğrencilere moral verdi. Kurulan stantlarda vatandaşlara kurabiye, su ve kolonya ikramlarında bulunuldu.

56 NOKTADA STANT KURULDU

Belediyenin Halkla İlişkiler Müdürlüğü organizasyonuyla tüm müdürlüklerden yönetici ve personelin katılımıyla sınav gerçekleştirilen 56 okul önünde stant kuruldu. Belediye yönetici ve çalışanları öğrencileri ve velileri yalnız bırakmayarak onların sınav heyecanlarına ortak oldu. İkramlardan bulunan ekipler, öğrencilere başarılar diledi.

VATANDAŞLARDAN TEŞEKKÜR, ÇOK DUYGULANDIK

Çocukları için büyük önem taşıyan günde İzmit Belediyesi’ni yanlarında görmenin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirten veliler, “Çocuklarımız bizim en değerli  varlıklarımız. Onların geleceği için büyük önem taşıyan bu sınav tabii ki bize de büyük heyecan yaşatmakta. Bu özel günde okul bahçesine geldiğimizde ilk olarak İzmit Beledisini görmek, bizi gerçekten çok duygulandırdı. Başta İzmit Belediye Başkanımız Av. Fatma Kaplan Hürriyet olmak üzere heyecanımıza ortak olan tüm personele sonsuz teşekkür ederiz” dediler.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.