Paylaş

Kartepe Belediyesi ve Engelliler Birlik Federasyonu tarafından yetişkinlere yönelik sahnelenen “Sevgili Yönetmenim” adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

Kartepe Belediyesi ve Engelliler Birlik Federasyonu tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde sahnelenen “Sevgili Yönetmenim” adlı tiyatro gösterisi büyük ilgi gördü.

OYUNUN KONUSU

Hasan Yasal’ın kaleme alıp yönettiği ‘Sevgili Yönetmenim’ adlı iki perdelik tiyatro fakir bir yönetmen olan Lami, tek çıkış yolu olarak bir tiyatro oyunu yazar. Bu oyun; hem kendisinin hem de yardımcısı Fikri’nin son şansıdır. Bir kast ajansı kanalıyla, oyuncu arayışına giren Lami, bir çoğu absürt olan oyuncu adayları karşısında şaşkınlığını saklayamaz. Tiyatro oyunu hazırlanır, ancak seyirciyi oyun sonunda sürpriz bir final beklemektedir.

YETENEKLERİNİ GÖSTERDİLER

Yazan ve Yöneten Hasan Yasal’ın sahnelediği “Sevgili Yönetmenim” tiyatro gösterisinde Hasan Yasal, Onur Yusuf Sat, Tuba Örer, Halit Ünver (konuk oyuncu), Ahmet Bayram, Jülide Baba, Nurdoğan Tuncel, Mehmet Ali Kansu, Serhat Ünal, Neslihan Araçlı, Büşra Derviş, Oğuzhan Delice, Ömer Arar, Burakcan Akın yeteneklerini sahnelediler.

KOCAMAN’A TEŞEKKÜR ETTİ

Sevgili Yönetmenim tiyatro gösterisi sonrasında söz alan Yönetmen Hasan Yasal “Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve ekip arkadaşlarına teşekkür ediyorum. Aralık ayında başladığımız sezona Kartepe ile final yaptık. Burada mezun ettiğim öğrencilerimizle birlikte sahne aldık. Kartepe’den son derece memnun ayrılıyoruz. Tiyatro Nikomedya içerisinden usta isimler çıkmaktadır. Onların başarısı bizlere güven vermektedir” dedi.

HER ZAMAN BİR ARADAYIZ

Engelliler Birlik Federasyonu Genel Başkan Vekili İbrahim İşçi “Burada sanatçı arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Her zaman mücadeleye devam ediyoruz. Engelli kardeşlerimizin hakları için mücadele etmeye devam edeceğiz. Her zaman birlik içerisinde olacağız. Değerli Başkanımız Mustafa Kocaman’a tüm engelli kardeşlerin adına teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.