Paylaş

Gölcük’te Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında bir araya gelen gönüllü öğrenciler, sahildeki atıkları toplayarak büyüklerine örnek oldular.

Gölcük’te 5 Haziran Çevre Günü kapsamında bir dizi etkinlik düzenlendi. Gölcük Belediyesi ile Gölcük Kaymakamlığı katkılarıyla ve Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde düzenlenen etkinliklerde; gönüllü öğrenciler, büyüklerine örnek oldular. “Marmara Hepimizin” sloganı ile düzenlenen atık toplama etkinliğine; Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Şevket Kaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Etkinlikte; öğrenciler katılımcılarla birlikte ilçe sahilindeki atıkları tek tek toplayarak farkındalık oluşturdular.

 ÇEVRECİ ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Etkinlikler kapsamında Halıdere İlkokulu’nda 5 Haziran Çevre Günü programı düzenlendi. Öğrencilerin sergilediği şiir dinletisi, drama, ritim ve halk oyunları gösterilerinin ardından, “Çevre” temalı resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler plaketle ödüllendirildi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.