Paylaş

Kandıra’da kamp yaparak Avrupa Şampiyonasına hazırlık çalışmalarını sürdüren 7’li Ragbi Bayan Milli Takımı antrenör ve sporcuları Belediye Başkanı Adnan Turan’ı ziyaret etti.

11-12 Haziran tarihlerinde Hırvatistan’ın başkenti Zagreb’te yapılacak olan 7’li Kadınlar Tropy Müsabakaları öncesi Kandıra ilçesinde kampları devam eden 7’Lİ Ragbi Bayan Milli Takımı sprocuları, Ragbi Teknik Kurul Başkan Vekili Bayram Meşe, Milli Takım Teknik Direktörü Jauan Gonzales, Milli Takım Antrenörü Adem Hacı Fettahoğlu ile Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ziyaret yaklaşık bir saat sürdü.

DESTEK İÇİN BAŞKAN TURAN’A TEŞEKKÜR

Konuyla ilgili açıklama yapan Ragbi Teknik Kurul Başkan Vekili Bayram Meşe, her gün gelişmekte olan bir spor olan Ragbi için desteklerini esirgemeyen Başkan Turan’a teşekkür ettiği açıklamasında, ‘’ Milli Takım kampının ilçemizde olmasına vesile olan, Ragbi branşına desteklerinin devam edeceğini ve bu branşın ileri sevilere gelmesi için desteklerini sürdüreceğinin sözünü veren başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz’’ dedi.

RAGBİCİLERE KOCAELİSPOR FORMASI VE KAŞKOLU

Spor üzerine karşılıklı sohbet ve kariyer günleri söyleşisi şeklinde geçen ziyaret sonrası Başkan Turan tarafından 7’li Ragbi Milli takımı sporcularına ve teknik ekibe Kocaelispor tişörtü ve kaşkolu hediye edildi,  hatıra fotoğrafı çekildi.

 

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.