Paylaş

Ata Sporları Federasyonu’nun Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlediği Okçuluk Etkinliği’ne katılan Başkan Aygün, mezun olacak öğrencilerle bir araya geldi

Ata Sporları Federasyonu Düzenledi

Eğitime yönelik faaliyetlere her zaman destek veren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin düzenlediği etkinliğe katılarak, öğrencileri yine yalnız bırakmadı. Ata Sporları Federasyonu Başkanlığı’nın himayelerinde Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde mezun olacak öğrenciler için düzenlenen ‘Okçuluk Savaş Oyunları’ etkinlikleri Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Ata Sporları Federasyonu Başkanı Sümeyye Gamze Uçar, Derince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atalay Can, müdür yardımcıları, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşti.

Başkan Aygün’den Önemli Mesajlar

Türkiye genelinde 2 bin kişinin üzerinde geleneksel okçuluk eğitmeni yetişmesini sağladıklarını belirten Ata Sporları Federasyonu Başkanı Sümeyye Gamze Uçar, yaptığı konuşmada “Mezun olacak liseli gençlerimize güzel temennilerde bulunan ve etkinliğe birebir dahil olan başkanımıza ata sporlarına verdiği önem sebebi ile şükranlarımı sunuyorum” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuşmasında “Geçmişini bilmeyenin geleceğini tayin edemeyeceğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle çocuklarımıza tarihimizi çok iyi anlatmalı ve tanıtmalıyız. Bu noktada bugün icra edeceğimiz ata sporlarımız bizim en büyük yardımcımız” dedi. Başkan Aygün, mezun olacak olan tüm öğrencileri tebrik ederek, üniversite sınavında başarılar diledi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.