Paylaş

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Habibe Çiftcioğlu, Mersin İl Başkanı Hamit Karış ve yönetimiyle birlikte, Toroslar İlçe Başkanlığının açılışını gerçekleştirerek, İlçe Başkanı Abdurrahman Seyit Ilgar ve yönetimine başarılar dilediler.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği açılışta, Mersin İl Başkanı Hamit Karış 20 başarılı kız öğrenciye karşılıksız burs verileceğinin müjdesini verdi.

Toroslar İlçe Başkanlığı ile aynı binada bulunan Görme engelliler derneği de bu vesileyle ziyaret edildi ve ardından Merda hoteldeki programa geçildi.

Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Habibe Çiftcioğlu, “Kadın ve Kadının Vizyonunun Önemi” isimli programda, Mersin’in kadın STK temsilcileri, kadın muhtarlar ve kadın dernek üyeleri olmak üzere 150 kadar kadın katılımcı ile bir araya gelerek, Gelecek Partisinin Kadın Politikaları, İstanbul sözleşmesi ve Gelecekteki kadın vizyonu hakkında bir sunum yaptı ve sonrasında gelen soruları cevaplandırdı.

Genel Başkan  Ahmet Davutoğlu’nun da video konferans ile bağlandığı program kadın davetlilerin soruları, temennileri ve fotoğraf çekimleriyle son buldu.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.