Paylaş
Kısa adı KOSKAD olan “Kocaeli Sürdürülebilir Kalkınma Derneği” ilk olağan kongresini gerçekleştirerek faaliyetlerine başladı.
***
İlimizde geniş çevreler tarafından tanınan, çoğunluğu Teknik öğretmen, Akademisyen ve alanında tecrübeli şehirli aydının bir araya gelerek kurduğu dernek, sanayiden tarıma, Enerjiden Teknolojiye, Turizmden, sağlıklı yaşam alanlarına kadar birçok konuda toplum yararına sürdürülebilir projeler üretecek.
***
Divan Başkanlığını Kocaeli Milli Kuruluşlar Birliği Başkanı Yücel Alpay Demir, Katip Üyeliklerini Doç.Dr. Ali Talip AKPINAR ve Kocaeli Sağlık Çalışanları Derneği Başkanı Adem YAMAN’ın yaptığı ilk kongrede Kurucu Başkanlık görevini Sevinç Akdemir’in üstlendi.
***
Aydınlar Ocağı Başkanı Süleyman PEKİN, Türk Emekli Sen Başkanı Ekrem ERTÜRK ,Alp TİMUÇİNOĞLU ve pek çok sivil toplum kuruluşu başkanının katıldığı kongrede yönetim, denetim kurulları aşağıdaki liste ile oy birliği ile belirlendi.
***
Kurucu Genel başkan Sevinç AKDEMİR
Yönetim kurulu; Ali Talip AKPINAR, Salih KARABEY, Hakan ÖZTÜRK ,Recep SARISAKAL, Salih MISIR, Emin KIRANTA,
Yedekler Selman UTKAN, Selçuk AYTIN, Oğuzhan UÇAR, Cem ÇATALKAYA, Serkan ŞAHİN, Semih GÜLBAĞ, Uğur KOÇ
Denetim Kurulu asil ; Adem YAMAN, Semra ÖKTEM, Seher TİMİNCİOĞLU,
Yedekler; Gökhan ÜNAL, Önder ÇAKMAK, Nezir YAKAR
***
Seçim sonrası Söz alan Başkan Sevinç AKDEMİR; Genel kurula katılan tüm üye ve misafirlere teşekkür ederek , 1.olağan genel kurulla seçilen tüm arkadaşlara başarılar dileyerek Derneğimiz Sanayicisinden esnafına , Çiftçisinden, ev hanımlarına varıncaya kadar Tüzüğümüzde belirtildiği hedeflere ulaşmak adına Sürdürülebilir kalkınma projeleri ile aktif görevler üstleneceğini ifade ederek projelerinden bahsetti.
***
Daha sonrasında söz Alan Başkan Yardımcısı Salih KARABEY ise, seçimde oy kullanan ve kongreye katılan herkese verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek Genel kurulunu yaptığımız derneğimizin özelde Kocaeli’mize Genelde ise Tüm Türkiye’ye Faydalı faaliyetlerde bulunacağını beyan ederek mutluluğunu dile getirdi.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.