Paylaş

Derince Belediyesi spor okulları ve Derincespor Kulübü bünyesinde eğitim gören 600 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek Tekvando Şampiyonası büyük heyecana sahne olacak

600 Sporcunun Katılımıyla

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde gençliğe ve spora yatırımların hız kesmediği ilçede bir yandan tesisleşme hamlesi sürerken diğer taraftan amatör branşlarda ses getirici adımlar atıyor. Bu kapsamda Derince Belediyesi spor okulları ve Derincespor Kulübü bünyesinde eğitim gören tekvandocular da çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. 600’ü aşkın sporcunun dört ayrı tesiste eğitimlerini sürdürdüğü Derince’de bu kez çok önemli bir şampiyona düzenleniyor.

Ödül Töreni 12 Haziran Pazar Günü

Yenikent Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek olan Derince Belediyesi Tekvando Şampiyonası iki ayrı günde gerçekleşecek. 11 Haziran Cumartesi günü 09:00 ile 18:00 saatleri arasında yapılacak olan müsabakalar kadınlar kategorisini kapsıyor. 12 Haziran Pazar günü 09:00 ile 18:00 saatleri arasında ise bu kez erkek sporcular mücadele edecek. Pazar günü müsabakaların sona ermesinin ardından ise düzenlenecek törenle organizasyonda mücadele eden sporculara madalyaları takdim edilecek.

Haber

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.